Header Ads Widget

Peluang Jana RM800 Hingga RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah

Pernah juga saya terfikir andainya blog ini tidak wujud mungkin anda tidak akan mengenali saya dan membaca segala pengalaman dan panduan yang saya kongsikan. Realitinya dari seorang yang memang tidak tahu apa-apa tentang blog alhamdulillah kini skill penulisan saya semakin baik. Perkara pertama yang membuatkan anda sampai ke artikel ini sudah tentu disebabkan oleh tajuknya " Peluang Jana RM800 Hingga RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah". Jadi saya harap perkongsian saya ini memberikan magnet yang positif dalam hidup anda.

Peluang Jana RM800 Hingga RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah

Saban hari sama ada anda sedar atau tidak semakin ramai yang menjadikan internet sebagai cara buat duit online. Ramai yang tercari-cari  teknik jana pendapatan pasif memandangkan hari ini kos sara hidup semakin meningkat.


Peluang Jana RM800 Hingga RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah

Saya teringat kisah saya di tahun 2012. Masa tu saya memang tidak tahu dan yakin bahawa internet boleh memberikan pendapatan. Yang saya tahu on laptop dan online semata-mata.

Sehinggalah pada suatu hari saya terklik ke link sebuah program affiliate. Hati memang ragu-ragu apatah lagi manusia biasa seperti saya yang tak boleh lari dari keraguan. Alhamdulillah dalam masa seminggu saya sudah berjaya jana pendapatan walaupun masa tu saya masih bergelar seorang mahasiswa.

Berbalik kepada tajuk artikel ini Peluang Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah. Salah seorang usahawan internet yang berjaya Gobala Krishnan telah membuka webinar percuma untuk anda cara Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah.

Anda perlu mengisi nama dan maklumat yang diperlukan melalui laman web berikut : Klik Disini untuk membolehkan anda akses segera.

Gobala Krishnan adalah Founder laman web Ashadee atau dulunya dikenali sebagai Jomniaga. Laman Ashadee adalah satu laman yang boleh memberikan pendapatan pasif kepada sesiapa sahaja yang mendaftar untuk menjadi agen affiliate.

Jika anda tidak faham apakah affiliate, anda boleh rujuk artikel saya yang lepas disini : Mengenali Affiliate Marketing

Saya banyak gunakan blog, facebook dan email marketing dalam pemasaran. Ketiga-tiga teknik ini saya gabungkan dan hasilnya :

komisen affiliate dominasi facebook group

Kalau nak letak semua gambar komisen kat sini memang tak terletaklah. Anda boleh rujuk sendiri komisen-komisen yang pernah saya terima disini. Jika anda rasa artikel ini bermanfaat sila tinggalkan komen dan kongsi bersama rakan-rakan anda.

[+] Baca Juga : Rahsia Income RM36,380 Dari Internet


Post a Comment

0 Comments