Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Petang tadi walapun sibuk dengan bisnes affiliate, saya sempat membuka facebook untuk melihat informasi terkini. Terpandang post daripada seorang sahabat blogger. Beliau memaklumkan berkenaan dengan Segmen Giveaway Contest. Rasanya kepada kaki blogger mereka dah kalis dengan segmen ini. Apa yang beliau maklumkan adalah segmen Handphone GiveAway by Syuhada1981.com .

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Rasa terpanggil pula untuk turut serta dalam Giveaway Contest kali ini yang di anjurkan oleh blog Syuhada ini. Bukannya hadiah yang ditawarkan membuatkan saya turut serta tetapi saya mahukan pengalaman dan paling penting saya ingin melakukan eksperimen terhadap blog saya ini kerana inilah pertama kalinya saya meyertai Giveaway Contest.

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Segmen Giveaway Syuhada

Walaupun pertama kali join Giveaway Contest, saya tahu kelebihan segmen sebegini yang membuatkan ada sesetengah blogger sangat menggemari giveaway contest. Salah satunya adalah dapat meningkatkan trafik blog.

Oleh sebab itu " Why Not " seorang blogger menyertai segmen sebegini. Selain membantu blogger yang kekeringan idea untuk post entri, ia juga membantu membina hubungan antara blogger.

Okey sekian sahaja dari saya.


Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
January 08, 2014 7:56 AM delete

salam perkenalan Azzahairi.
Terima kasih sudi join.
Wish you all the best (^_^)

Reply
avatar
January 08, 2014 8:43 AM delete

Salam perkenalan juga Syuhada.
Sama-sama.
Terima kasih sudi respon (^_^)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.