Komisen Affiliate Dalam Masa 2 Hari !!

Artikel kali ini ringkas sahaja. Berdasarkan tajuk di atas mungkin ada yang mula tertanya-tanya apa yang saya buat sebenarnya melalui internet. Seperti yang saya kongsikan sebelum ini, fokus saya adalah affiliate. Jika anda tanya saya MENGAPA affiliate ? Sebabnya saya tak perlu cipta produk sendiri.

Berbalik kepada tajuk artikel ini, saya hanya megambil masa 2 hari sahaja untuk mendapatkan income. Walaupun kecil nilainya tetapi sudah cukup untuk membuktikan saya dan anda semua boleh menjadikan internet sebagai Mesin Komisen.

 

Komisen Affiliate Dalam Masa 2 Hari !!

Komisen ini saya perolehi oleh Tuan Sabree Hussin owner produk Panduan Dominasi Facebook Group. Saya hanya gunakan Facebook untuk menjalankan promosi. Alhamdulillah saya terima email dari beliau :

Komisen Affiliate Pertama.


komisen affiliate teknik dominasi facebook group

Komisen Affiliate Kedua.


komisen affiliate teknik dominasi facebook group

Komisen Affiliate Diterima.


bayaran komisen affiliate teknik dominasi facebook group


Berbalik kepada Ebook Panduan Dominasi FB group, ia adalah panduan bagi usahawan yang menjadikan Facebook Group sebagai medium pemasaran. Mungkin semua orang boleh berniaga di Group TETAPI saya berani katakan tak SEMUA boleh melakukannya dengan jayanya.

Antara sebabnya terdapat RAHSIA sebenar di sebalik Facebook Group supaya membantu melariskan perniagaan anda. Facebook kini antara laman yang popular dalam kalangan pengguna dan rugi jika tidak memanfaatkan bilangan pengguna yang ramai di facebook untuk kencangkan bisnes anda.


Sekian sahaja dari saya, jumpa lagi di lain masa.

Jika TERUJA ingin tahu bagaimana saya perolehi komisen seperti di atas,

Sila Download Panduan Ini >> Download Sekarang !!

Seorang blogger yang gemarkan teh tarik. Menjadikan blog sebagai medium perkongsian ilmu. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan khidmat advertorial, boleh hubungi saya di ruangan "Contact".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
February 03, 2014 1:50 AM delete

Pergh memang power la :-)

Keep up the good work

Reply
avatar
February 14, 2014 10:03 AM delete

Terima kasih tuan Sabree..tak ada la power sangat..
Komisennya saya sudah terima,
terima kasih sekali lagi tuan :-)

Reply
avatar

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meninggalkan komen. Komen anda semua amat saya hargai.